Start!

 

12 weken programma
“op weg naar een verandering voor altijd”

Onze visie

Om echt veranderingen door te kunnen voeren heb je meer nodig dan jezelf nog iets extra’s opleggen. Want je denkt  ‘ik wil gezonder, dus ik moet 10 kilo afvallen, ik moet meer sporten, ik moet op dieet, ik moet anders eten…’
Maar je moet al zoveel, toch? 

Wij willen jou helpen om te doen wat werkt. Om niet alleen altijd maar gas te geven, voor een korte tijd en dan weer te stoppen. Of om je van alles voor te nemen en niks te ondernemen. Want dan gaat het niks worden. 
Maar wat dan wel?

Wij gaan jou helpen om te onderzoeken hoe jouw lichaam in elkaar zit. Wat werkt wel, en wat zit nog niet helemaal lekker. Want waarom lukt afvallen niet? Hoe kan dat, je wilt het toch echt?

Start = bouwen aan jouw fundament. 

“de beste versie van jezelf”

Inhoud 

 • 4 Voedingsconsulten priv√©
  Elke 3 weken krijg jij een persoonlijk consult helemaal gericht op het samenstellen van een optimaal voedingsplan, zodat jij vol energie kan ervaren. Er wordt gekeken naar jouw progressie, jouw doelstellingen en een plan gemaakt voor de komende drie weken. 

 

 • Meet & weegmomenten
  Verbeteren, ofwel progressie, maken is waar wij mensen van groeien. Daar haal je energie uit, de drive om veranderingen door te voeren en patronen te doorbreken. Het zichtbaar maken van progressie is een belangrijk onderdeel van de training-, en/of voedingsconsulten. 

 

 • 1 keer per week Smallgroup training in onze studio
  Elke week trainen we met onze groep. Samen komen is mooi, samen praten is vooruitgang, samenwerken is succes. 
  We bespreken onze uitdagingen, de reeds behaalde doelen en helpen elkaar om elke week die stap vooruit te maken.

 

 • Gedragsverandering
  We gaan voor een verandering. Daarvoor is het belangrijk dat jij jouw patronen leert herkennen. Wij zetten verschillende tools in om jou naar jouw doel te coachen.

 

Start nu

 

Bewegen en voeden.

alles draait om optimaliseren van jouw energie

Start nu!